Refresh

This website np.pl.ua/2024/05/pyriatynska-hromada-otrymala-mobilnyy-tsentr-nadannia-administratyvnykh-posluh/ is currently offline. Cloudflare's Always Online™ shows a snapshot of this web page from the Internet Archive's Wayback Machine. To check for the live version, click Refresh.

Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Пирятинська громада отримала мобільний центр надання адміністративних послуг

Пирятинська громада отримала мобільний центр надання адміністративних послуг

Він має безоплатний інтернет, опалення, кондиціонування, вентиляцію, електрику, вбудовані меблі, комп’ютерне та офісне устаткування.

Про це повідомив Конгрес місцевих та регіональних влад при Президентові України у Telegram.

“Пирятинська громада отримала мобільний центр надання адміністративних послуг (ЦНАП) від Європейського Союзу та Програми розвитку ООН в Україні у партнерстві з Міністерством цифрової трансформації України. Це офіс на колесах, обладнаний необхідною інфраструктурою та засобами зв’язку для підтримки професійної команди адміністраторів”, – йдеться у повідомленні.

Мобільний ЦНАП – це офіс на колесах, обладнаний необхідною інфраструктурою та засобами зв’язку для підтримки професійної команди адміністраторів. Він має безоплатний інтернет, опалення, кондиціонування, вентиляцію, електрику, вбудовані меблі, комп’ютерне та офісне устаткування.

Також облаштований вхід-вихід зі зручними сходами й допоміжним обладнанням, що дозволяє старшому населенню і людям з інвалідністю отримувати послуги в комфортних умовах.

Ця ініціатива спрямована на покращення доступу до адміністративних послуг для людей, які стикаються з проблемами через географічну віддаленість, зокрема маломобільних груп населення.

фото: Конгрес місцевих та регіональних влад при Президентові України.


Перейти до вмісту